TESTcenter

TESTcenter so naši prostori, urejeni za izvajanje psiholoških ocenjevanj (assessmentov, testiranja, pregledov) v različne namene. 

Pripravljeni so po mednarodnih strokovnih standardih, tako da imajo udeleženci in izvajalci testiranja ali assessmenta najboljše pogoje za delo. Psihologi lahko naročijo izvedbo testiranja pod nadzorom našega psihologa in dobijo rezultate v dogovorjeni obliki. Pred vhodom imamo lastna parkirna mesta, dostop pa je urejen tudi za invalide.

Prostore oddajmo za izvedbo ocenjevalnega centra ali psihološkega testiranja, najamete pa lahko tudi psihologa, ki bo nadzoroval računalniško/internetno testiranje, teste vrednotil in/ali tudi interpretiral. Pri nas lahko tako na enem mestu kupite teste, najamete računalnike, tablice, se posvetujete s psihologom …

Nudimo tudi možnost testiranja na daljavo. K nam lahko pošljete testiranca, on izpolni vaše teste pod nadzorom, nato pa vam izdamo potrdilo, s katerim zagotovimo, da je bil testiranec med izpolnjevanjem nadzorovan. Na tak način ste lahko prepričani, da so rezultati resnično njegovi in verodostojni.

Na Centru za psihodiagnostična sredstva poskrbimo tudi za ustrezno shranjevanje izpolnjenih testov in psiholoških mnenj, tako da za to ni potrebno skrbeti vam.  

Prostori so primerni tudi za usposabljanja, delavnice in terapevtske skupine. Prostori so različnih velikosti in postavitev (individualno delo, skupinsko delo v krogu, z mizami itd.) in jih izberete glede na vaš namen in število oseb. 

Prijava na e-novice
CAPTCHA slika
V spodnje polje vnesite zgoraj izpisano kodo

Podatki o podjetju
Center za psihodiagnostična sredstva, d.o.o. 
Litostrojska 44d, 1000 Ljubljana
Email: info(a)center-pds.si

t: + 386 1 51 41 666